foxy vegan
foxy vegan @cook_8449648

Λίγα μυστικά ακόμα

πηγήhttp//www.vegalicious.org

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

2 άτομα
  1. 2 μέτρια προς μεγάλα παντζάρια, καθαρισμένα και βρασμένα
  2. 2 μέτρια πορτοκάλια ξεφλουδισμένα και κομμένα σε φέτες
  3. 1 μέτρια ρίζα μάραθου
  4. Για το ντρέσσινγκ
  5. 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
  6. 3 κουτ. άσπρο ξύδι μπαλσάμικο
  7. 1 κουτ. της σούπας μαραθόσπορους, φρεσκοκομμένους
  8. 1 κουτ. του γλυκού μουστάρδα
  9. 1 κουτ. του γλυκού σιρόπι αγαύης
  10. αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ξεφλουδίζουμε τα πορτοκάλια και κόβουμε σε φετούλες.

  2. 2

    Κόβουμε τα βρασμένα παντζάρια σε φέτες.

  3. 3

    Καθαρίζουμε τη ρίζα μάραθου και κόβουμε το κάτω μέρος.

  4. 4

    Κόβουμε τη μαραθόριζα σε πολύ λεπτές φετούλες.

  5. 5

    Τρίβουμε τους μαραθόσπορους σε μύλο του καφέ.

  6. 6

    Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το ντρέσσινγκ.

  7. 7

    Απλώνουμε σε μία πιατέλα τις φέτες πορτοκαλιού, τα παντζάρια και το μάραθο.

  8. 8

    Ραντίζουμε με το ντρέσσινγκ και γαρνίρουμε αν θέλουμε με φύλλα μάραθου.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια

angel29476
angel29476 @cook_8452660
Παρα πολυ ενδιαφερουσα συνταγη! Το πορτοκαλι κ η γλυκια γευση της βινεγκρετ ταιριαξε πολυ με παντζαρι!

Από

foxy vegan
foxy vegan @cook_8449648
στις
http://vegansintages.wordpress.com/ http://animalrightsgr.blogspot.com/
Δες περισσότερα