Πάπρικα με πιπεριές Φλωρίνης φανταστική
Τον τελευταίο καιρό με έχει πιάσει μια μανία να προσπαθώ πράγματα που μου αρέσουν και τα αγοράζω να τα φτιάχνω μονή μου. Όποτε ιδού και η πάπρικα)
Λίγα μυστικά ακόμα
Το αλατι και η φετα μπορουν να μπούνε αναλογα με τις προτιμήσεις σας. (και η φέτα μπορεί να παραλειφθεί για να γίνει νηστίσιμη)
Υλικά
-
3 μεγάλες πιπεριές Φλωρίνης
-
1 γεμάτη κουταλιά ντοματοπολτό
-
2 κ.σ. λάδι
-
1 κομμάτι φέτα σε μέγεθος σπιρτόκουτου
-
αλάτι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε τις πιπεριές και τις ψήνουμε στον φούρνο στους 180 μέχρι να φουσκώσει και να ψηθεί η φλούδα.
-
2
Τις αφήνουμε να κρυώσουν, τις ξεφλουδίζουμε, βγάζουμε τους σπόρους και τις πατάμε ελαφρά να φύγουν τα πολλά υγρά τους.
-
3
Σε ένα μπλέντερ βάζουμε τις πιπεριές, τον τοματοπολτό, τη φέτα, το λάδι και το αλάτι και χτυπάμε ώσπου να γίνει μια αλοιφή.
-
4
Το κρυώνουμε και το τρώμε!!!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια