κύρια φωτογραφία συνταγής Πάπρικα με πιπεριές Φλωρίνης φανταστική
anna777
anna777 @cook_8456249
,

Τον τελευταίο καιρό με έχει πιάσει μια μανία να προσπαθώ πράγματα που μου αρέσουν και τα αγοράζω να τα φτιάχνω μονή μου. Όποτε ιδού και η πάπρικα)

Λίγα μυστικά ακόμα

Το αλατι και η φετα μπορουν να μπούνε αναλογα με τις προτιμήσεις σας. (και η φέτα μπορεί να παραλειφθεί για να γίνει νηστίσιμη)

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

Περίπου 400ml
  1. 1 γεμάτη κουταλιά ντοματοπολτό
  2. 2 κ.σ. λάδι
  3. 1 κομμάτι φέτα σε μέγεθος σπιρτόκουτου
  4. αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε τις πιπεριές και τις ψήνουμε στον φούρνο στους 180 μέχρι να φουσκώσει και να ψηθεί η φλούδα.

  2. 2

    Τις αφήνουμε να κρυώσουν, τις ξεφλουδίζουμε, βγάζουμε τους σπόρους και τις πατάμε ελαφρά να φύγουν τα πολλά υγρά τους.

  3. 3

    Σε ένα μπλέντερ βάζουμε τις πιπεριές, τον τοματοπολτό, τη φέτα, το λάδι και το αλάτι και χτυπάμε ώσπου να γίνει μια αλοιφή.

  4. 4

    Το κρυώνουμε και το τρώμε!!!

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια

reba
reba @cook_8483523
Η αληθεια ειναι οτι δε με ενθουσιασε το αποτελεσμα, γιατι δε μου θυμισε την παπρικα σα γευση οπως την ξερουμε, αυτη δηλαδη την ετοιμη του εμποριου. Ισως επρεπε να βγει και πιο πυχτη. Πολυ καλη η ιδεα ομως να βαλεις πελτε και φετα. Ισως ηθελε αλλες αναλογιες.

Από

anna777
anna777 @cook_8456249
στις
,