lingonberry
lingonberry @cook_8504600

Μια ψαρόσουπα διαφορετική, πλούσια και απολαυστική!

Λίγα μυστικά ακόμα

Για λιγότερα λιπαρά γίνεται και με γάλα αντι για κρέμα γάλακτος!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

23 Minutes
4
  1. 3-4 Πατάτες μεσαίου μεγέθους
  2. 2 καρότα
  3. 800 ml νερό
  4. 1/2 κουταλάκι μαύρο πιπέρι (ολόκληρο)
  5. 1 φύλλο δάφνης
  6. 400 γρ φιλέτο σολωμού
  7. 200 ml κρέμα γάλακτος φαγητού
  8. 1 1/2 κουταλάκια αλάτι
  9. 6 κουταλιές φρέσκο ​​άνηθο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες, τα καρότα και το κρεμμύδι σε κυβάκια. Βράζουμε τα λαχανικά, το μπαχάρι και τη δάφνη με νερό.

  2. 2

    Αφαιρούμε τα κόκκαλα και την πέτσα.

  3. 3

    Κόβουμε το σολομό κυβάκια

  4. 4

    Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το αλάτι και τον σολωμό. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι το ψάρι να ψηθεί, περίπου 5 λεπτά. Προσθέτουμε τον άνηθο.

Σχόλια (20)

Αγγελική Ιωάννου
Αγγελική Ιωάννου @cook_9565847
Πολύ ωραίο! Από τότε που το ανακάλυψα το φτιάχνω τακτικά! Ευχαριστούμε! Μικρή παρατήρηση, ας μάθουμε επιτέλους όλοι μας ότι το ψάρι ο σολομός γράφεται με όμικρον και όχι με ωμέγα!

Από

lingonberry
lingonberry @cook_8504600
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα