foxy vegan
foxy vegan @cook_8449648

Μία νόστιμη εναλλακτική αντί της ζωικής παρμεζάνας.

Λίγα μυστικά ακόμα

Χρησιμοποιήστε τη σε σαλάτες, ζυμαρικά κλπ. για έξτρα ασβέστιο και πρωτεϊνες.Από το βιβλίο συνταγών The Ultimate Uncheese Cookbook της Jo Stepaniak.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

περίπου 3 φλυτζάνια
  1. 1/2 κούπα αποφλοιωμένα αμύγδαλα ή λευκούς σπόρους σουσαμιού
  2. 2 κουτ. της σούπας διατροφική μαγιά
  3. 1 κουτ. του γλυκού ανοιχτόχρωμο μίσο
  4. 1/4 κουτ. του γλυκού αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε τα αμύγδαλα ή το σουσάμι στο μούλτι μέχρι να γίνουν σκόνη.

  2. 2

    Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε καλά.

  3. 3

    Αποθηκεύουμε σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς και στο ψυγείο.

  4. 4

    Πριν το χρησιμοποιήσουμε ανακινούμε το δοχείο.

  5. 5

    Κρατάει στο ψυγείο για ένα μήνα και παραπάνω. Μπορείτε αν θέλετε να το καταψύξετε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (7)

mom2twins
mom2twins @mom2twins
Συγνώμη για την άγνοιά μου, αλλά τι είναι ο μίσος;

Από

foxy vegan
foxy vegan @cook_8449648
στις
http://vegansintages.wordpress.com/ http://animalrightsgr.blogspot.com/
Δες περισσότερα