Πάστα φλώρα 2
Λίγα μυστικά ακόμα
Όταν αλείφουμε την ζύμη μπορούμε να προσθέσουμε στο ασπράδι λίγο γάλα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
-
2
Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη και τη ζάχαρη.Προσθέτουμε το ένα αυγό και τον κρόκο. Βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά.
-
3
Το αφήνουμε να ξεκουραστεί για λίγη ώρα (15'-20').
-
4
Τοποθετούμε τη ζύμη στην ταρτιέρα κρατόντας λίγη στην άκρη.
-
5
Αλείφουμε την μαρμελάδα πάνω απο την ζύμη.
-
6
Πλάθουμε λουρίδες με την ζύμη που είχαμε κρατήσει.Έπειτα τις τοποθετούμε πάνω απο το γλυκό έτσι ώστε να σχημματίζοντα ρόμβοι.
-
7
Αλείφουμε τις λουρίδες με το ασπράδι.
-
8
Ψήνουμε για 30 λεπτά.
Σχόλια (4)