Πάστα φλώρα ανεμόμυλος
Ποικιλία γεύσεων και χρωμάτων σε νηστίσιμη έκδοση.
Λίγα μυστικά ακόμα
Την ιδέα την είδα σε ένα blog όπου αναφέρεται σαν πάστα χαρταετός.Οι μαρμελάδες που χρησιμοποίησα εγώ ήταν αρώνια, ρόδι, φράουλα και βερίκοκο.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Απλώνετε τα 2/3 της ζύμης σε ταρτιέρα,χωρίζετε σε οκτώ μέρη όπως στην πίτσα και βάζετε τις μαρμελάδες
-
2
Ανοίγετε την υπόλοιπη ζύμη με τον πλάστη
-
3
Και κόβετε λωρίδες
-
4
Τις οποίες τοποθετείτε ανάμεσα στις μαρμελάδες.
-
5
Τα περισσεύματα της ζύμης, μπορείτε να τα κάνετε ατομικά πασταφλωράκια.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)