κύρια φωτογραφία συνταγής Παστιτσάδα
katerina_c69@hotmail.com
katerina_c69@hotmail.com @cook_8449821

Μοσχάρι κοκκινιστό με μακαρόνια. Πεντανόστιμη κερκυραϊκή συνταγή.

Λίγα μυστικά ακόμα

Ανάλογα με το πόσο ''πικάντικο'' θέλετε το φαγητό σας προσθέτετε μπαχαρικά.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

180 Minutes
  1. μπόλικο λάδι (να μισοκαλύπτει το κρέας)
  2. γαρύφαλλο
  3. μοσχοκάρυδο
  4. αλάτι
  5. 4 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  6. 3-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένα
  7. ντοματοπελτές
  8. 1 πακέτο χοντρά μακαρόνια για παστίτσιο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε το λάδι να κάψει.

  2. 2

    Αλατοπιπερώνουμε το κρέας.

  3. 3

    Ρίχνουμε το κρέας στο λάδι και το αφήνουμε έως ότου πάρει λίγο χρώμα.

  4. 4

    Ρίχνουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο.

  5. 5

    Ρίχνουμε τα υπόλοιπα μπαχαρικά και τη ντομάτα.

  6. 6

    Αφήνουμε να βράσει το κρέας και να πήξει η σάλτσα.

  7. 7

    Βράζουμε χωριστά τα μακαρόνια και αφού βράσουν - χωρίς να τα κάψουμε - τα ρίχνουμε στο κρέας που έχει ήδη γίνει.

Αντιδράσεις

Σχόλια (6)

zoe
zoe @cook_8449839
Εαν τρυπήσεις το κρέας και βάλεις το σκόρδο μέσα παίρνει ωραία γεύση .Μπορεις να το σβήσεις και με κρασάκικαι 2 φ.δάφνη για έξτρα άρωμα στη σάλτσα.

Από

katerina_c69@hotmail.com
στις