Παστιτσάδα
Μοσχάρι κοκκινιστό με μακαρόνια. Πεντανόστιμη κερκυραϊκή συνταγή.
Λίγα μυστικά ακόμα
Ανάλογα με το πόσο ''πικάντικο'' θέλετε το φαγητό σας προσθέτετε μπαχαρικά.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε το λάδι να κάψει.
-
2
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας.
-
3
Ρίχνουμε το κρέας στο λάδι και το αφήνουμε έως ότου πάρει λίγο χρώμα.
-
4
Ρίχνουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο.
-
5
Ρίχνουμε τα υπόλοιπα μπαχαρικά και τη ντομάτα.
-
6
Αφήνουμε να βράσει το κρέας και να πήξει η σάλτσα.
-
7
Βράζουμε χωριστά τα μακαρόνια και αφού βράσουν - χωρίς να τα κάψουμε - τα ρίχνουμε στο κρέας που έχει ήδη γίνει.
Σχόλια (6)