κύρια φωτογραφία συνταγής Παστίτσιο σουφλέ της Αργυρώς
sweeney
sweeney @cook_8450967
,Ελλάδα

Λίγα μυστικά ακόμα

Τα μακαρονια δεν χρειαζονται βρασιμο σε κατσαρολα. Τα βαζετε ωμα στο ταψι και ψηνονται μια χαρα διοτι βαλαμε νερο. Ευκολη, γρηγορη και νοστιμη συνταγη απτα χερακια της Αργυρως.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 500 γρ. πεννες
  2. 1/2 λιτρο νερο
  3. 6 αυγα
  4. 500 γρ. φετα
  5. λιγο μοσχοκαρυδο
  6. 1 πιπερια ή αν δεν σας αρεσει η πιπερια στη γευση μπορειτε να βαλετε κατι της αρεσκειας σας οπως μπεικον
  7. λιγο πιπερι
  8. 1 κουτ. σουπας βουτυρο
  9. 1 1/2 λιτρο φρεσκο γαλα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τριβουμε τη φετα μεστο ταψι.

  2. 2

    Σπαμε τ'αυγα σε ενα μπολ και ριχνουμε το γαλα πανω τους σιγα σιγα ενω τα χτυπαμε.

  3. 3

    Προσθετουμε και το νερο.

  4. 4

    Μετα τα ριχνουμε στο ταψι με τη φετα και ανακατευουμε ολα μαζι τα υλικα.

  5. 5

    Μετα ριχνουμε τις πεννες ωμες και προσθετουμε τις πιπεριες ή το μπεικον απο πανω.(το μπεικον το εχετε τσιγαρισει πρωτα).

  6. 6

    Βαζετε επισης μπολικο πιπερι και μοσχοκαρυδο και ανακατευουμε ολα τα υλικα καλα.

  7. 7

    Τελος ριχνουμε απο πανω κυβακια μικρα βουτυρο.

  8. 8

    Το ψηνουμε στους 180 βαθμους. Πανω κατω για 50'.

Αντιδράσεις

Σχόλια (6)

Στέφη
Στέφη @cook_8450465
το έκανα σήμερα σε χρόνο ρεκόρ
που δεν ήξερα τι να φάμε! έξοχο παιδιά!!!
νΌμως δεν είχα πένες και έβαλα τορτελινια!!! Έξοχο!!

Από

sweeney
sweeney @cook_8450967
στις
,Ελλάδα