Πατατάκια, φτιάξτε τα μόνοι σας!

Μαγειρεύτηκε 1 φορά
KATSOF
KATSOF @cook_8522876
,ΕΛΛΑΔΑ

Ενα γρήγορο, εύκολο, πεντανόστιμο, τραγανό και πάνω απ΄όλα σπιτικό σνακ!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Το λάδι πρέπει οπωσδήποτε να είναι καυτό, οι πατάτες πρέπει να πέφτουν μία μία στο λάδι και πρέπει να τις βουτάμε στο λάδι από όλες τις πλευρές για να πάρουν ομοιόμορφο χρώμα.

https://www.youtube.com/watch?v=d1SK0nqzAFg

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. αλάτι
  2. ρίγανη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αρχικά καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες μας.

  2. 2

    Επειτα τις κόβουμε σε πολύ λεπτές φετούλες.

  3. 3

    Τις ρίχνουμε σε καυτό λάδι.

  4. 4

    Ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις αναποδογυρίζουμε.

  5. 5

    Αφού τις βγάλουμε από το λάδι, αλατίζουμε και ρίχνουμε ρίγανη ή όποιο άλλο μπαχαρικό προτιμούμε.  Καλή όρεξη!

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

ioanna36
ioanna36 @ioanna36
Τα πιο νοστιμα και υγειινα πατατακια που εφαγα ποτε!!!και για μικρους και για μεγαλους....Ειδικα με ριγανη τριμμενη από χωριο τα σπαει !!!Μπραβο Κατεριαν μου!!!

Από

KATSOF
KATSOF @cook_8522876
στις
,ΕΛΛΑΔΑ