Πατατάκια, φτιάξτε τα μόνοι σας!
Ενα γρήγορο, εύκολο, πεντανόστιμο, τραγανό και πάνω απ΄όλα σπιτικό σνακ!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Το λάδι πρέπει οπωσδήποτε να είναι καυτό, οι πατάτες πρέπει να πέφτουν μία μία στο λάδι και πρέπει να τις βουτάμε στο λάδι από όλες τις πλευρές για να πάρουν ομοιόμορφο χρώμα.
https://www.youtube.com/watch?v=d1SK0nqzAFg
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αρχικά καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες μας.
-
2
Επειτα τις κόβουμε σε πολύ λεπτές φετούλες.
-
3
Τις ρίχνουμε σε καυτό λάδι.
-
4
Ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις αναποδογυρίζουμε.
-
5
Αφού τις βγάλουμε από το λάδι, αλατίζουμε και ρίχνουμε ρίγανη ή όποιο άλλο μπαχαρικό προτιμούμε. Καλή όρεξη!
Σχόλια (4)