Πατάτες αντιναχτές με μουστάρδα
Η γνωστές κυπριακές πατάτες με μιά μικρή αλλαγή στα υλικά που τις κάνει ακόμα πιο νόστιμες!
Λίγα μυστικά ακόμα
Σε όσους τις έχω φτιάξει έχουνε πάθει πλάκα! Καλή Επιτυχία!
Υλικά
-
6 πατάτες μέτριες σε κύβους
-
λάδι για τηγάνισμα
-
0.5 φλυτζ.τσ. μουστάρδα
-
χυμό απο ένα λεμόνι
-
λίγη ρίγανη
-
αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τηγανίζουμε τις πατάτες και χύνουμε το λάδι απο το τηγάνι αφήνοντας λίγο ίσα ίσα για τσιγάρισμα.
-
2
Σε μία κούπα ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
-
3
Βάζουμε τις πατάτες ξανά στην κατσαρόλα με το λάδι για τσιγάρισμα και εφόσον αρχίσουν οι πατάτες να τσιγαρίζονται ρίχνουμε το μιγμα.
-
4
Κουνάμε την κατσαρόλα να παει παντού η σάλτσα (εξού και αντιναχτές) και είναι έτοιμες!
Σχόλια (7)