κύρια φωτογραφία συνταγής Πατάτες αντιναχτές με μουστάρδα
elena26_k
elena26_k @cook_8455191
,

Η γνωστές κυπριακές πατάτες με μιά μικρή αλλαγή στα υλικά που τις κάνει ακόμα πιο νόστιμες!

Λίγα μυστικά ακόμα

Σε όσους τις έχω φτιάξει έχουνε πάθει πλάκα! Καλή Επιτυχία!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

15 Minutes
4 άτομα
  1. 6 πατάτες μέτριες σε κύβους
  2. λάδι για τηγάνισμα
  3. 0.5 φλυτζ.τσ. μουστάρδα
  4. χυμό απο ένα λεμόνι
  5. λίγη ρίγανη
  6. αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τηγανίζουμε τις πατάτες και χύνουμε το λάδι απο το τηγάνι αφήνοντας λίγο ίσα ίσα για τσιγάρισμα.

  2. 2

    Σε μία κούπα ανακατεύουμε όλα τα υλικά.

  3. 3

    Βάζουμε τις πατάτες ξανά στην κατσαρόλα με το λάδι για τσιγάρισμα και εφόσον αρχίσουν οι πατάτες να τσιγαρίζονται ρίχνουμε το μιγμα.

  4. 4

    Κουνάμε την κατσαρόλα να παει παντού η σάλτσα (εξού και αντιναχτές) και είναι έτοιμες!

Αντιδράσεις

Σχόλια (7)

maregkoula
maregkoula @cook_8455572
Μου φαίνεται ότι θα είναι πολύ νόστιμο γι΄αυτό θα σε βαθμολογήσω χωρίς να το έχω δοκιμάσει. Πριν ξαναβάλουμε τις πατάτες στο τηγάνι για να τσιγαριστούν ώστε να προσθέσουμε τη σάλτσα, μήπως πρέπει να τις αφήσουμε σε χαρτί κουζίνας για να στραγγίξει το λάδι?

Από

elena26_k
elena26_k @cook_8455191
στις
,