Πατάτες baby πεντανόστιμες
Πατάτες baby που συνοδεύουν τα πάντα και θα ξεχωρίσουν σε κάθε σας κάλεσμα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή αυτή είναι πεντανόστιμη καθώς οι πατάτες παραμένουν μαλακές από μέσα αλλά απ'εξω είναι τραγανές.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε κατσαρόλα βράζετε τις πατάτες με τη φλούδα για περίπου 10-15 λεπτά όσο να τρυπιούνται με ένα πιρούνι.
-
2
Τις στραγγίζουτε καλά και τις αραδιάζετε σε ταψί.
-
3
Χτυπάτε όλα τα υλικά της σάλτσας στο μούλτι (εκτός της ρίγανης) και περιλούζετε τις πατάτες. Προσθέτετε και τη ρίγανη.
-
4
Ψήνετε στο φούρνο για περίπου 30 λεπτά ώστε να πάρουν χρυσό χρώμα.
Σχόλια (24)