Dania S
Dania S @cook_8488511
,

Πατάτες baby που συνοδεύουν τα πάντα και θα ξεχωρίσουν σε κάθε σας κάλεσμα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή αυτή είναι πεντανόστιμη καθώς οι πατάτες παραμένουν μαλακές από μέσα αλλά απ'εξω είναι τραγανές.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

53 Minutes
1 μικρό ταψί
  1. 1 κιλό baby potatoes (μικρές γαλλικές πατάτες με φλούδα)
  2. Για τη σάλτσα
  3. χυμό από 3 πορτοκάλια
  4. χυμό από μισό λεμόνι
  5. 3 σκελίδες σκόρδο
  6. 2 κουταλιές μέλι
  7. 3 κουταλιές μουστάρδα
  8. ρίγανη
  9. λίγο αλάτι-πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε κατσαρόλα βράζετε τις πατάτες με τη φλούδα για περίπου 10-15 λεπτά όσο να τρυπιούνται με ένα πιρούνι.

  2. 2

    Τις στραγγίζουτε καλά και τις αραδιάζετε σε ταψί.

  3. 3

    Χτυπάτε όλα τα υλικά της σάλτσας στο μούλτι (εκτός της ρίγανης) και περιλούζετε τις πατάτες. Προσθέτετε και τη ρίγανη.

  4. 4

    Ψήνετε στο φούρνο για περίπου 30 λεπτά ώστε να πάρουν χρυσό χρώμα.

Αντιδράσεις

Από

Dania S
Dania S @cook_8488511
στις
,

Κορυφαία αναζήτηση σε