Πατάτες με σάλτσα, πιπεριές και μανιτάρια
Σκεφτόμουν να φτιάξω πιπεριές με σάλτσα, αλλά ξαφνικά μου ήρθε μια ιδέα! Είπα να επιχειρήσω να φτιάξω κάτι διαφορετικό και το έκανα! Το αποτέλεσμα τέλειο!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι η πρώτη φορά που αυτοσχεδιάζω και το φαγητό αυτό έγινε τέλειο!
Υλικά
-
4 πατάτες
-
1 κουτί κονσέρβα μανιτάρια
-
πιπεριές διάφορα χρώματα σε λωρίδες (όσες θέλουμε)
-
μαιντανό
-
φρέσκια ρίγανη ή αν δεν έχουμε ξερή
-
1 κύβο βοδινό
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
σάλτσα (ό,τι σάλτσα θέλουμε και σε όση ποσότητα θέλουμε - εγώ με το μάτι την υπολογίζω)
-
1 κρεμμύδι
-
ελαιόλαδο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε τις πατάτες κανονικά και τις τηγανίζουμε. Τις βγάζουμε σε χαρτί για να απορροφήσουν το πολύ λάδι.Τηγανίζουμε και τις πιπεριές.
-
2
Σε ένα βαθύ τηγάνι ή μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι.
-
3
Ρίχνουμε τα μανιτάρια να σωταριστούν λίγο και μετά τη σάλτσα (αν είναι πολύ πηχτή η σάλτσα ρίχνουμε και λίγο ζεστό νεράκι) και αφήνουμε 10' να βράσουν.
-
4
Ρίχνουμε τις πατάτες, τις πιπεριές και τα υπόλοιπα υλικά.
-
5
Ανακατεύουμε και αφήνουμε 10-15'. Σβήνουμε το μάτι και είναι έτοιμα!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)