Μπανανόφλουδα
Μπανανόφλουδα @cook_85784385
,

Συνοδευτικό για όταν ψήνουμε κρέας στα κάρβουνα!

Λίγα μυστικά ακόμα

Αυτή η ιδέα ήταν του αρραβωνιαστικού μου. Είμασταν στο χωριό, μας κόπηκε το ρεύμα και αποφασίσαμε να ψήσουμε. Κρεατάκι είχαμε, σαλατίτσα είχαμε... τι μας έλειπε??? Πατάτες! Και ιδού! Δοκιμάστε τες και θα με θυμηθείτε! Είναι υγιεινές και γλυτώνουμε απ' τις τηγανιτές!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. Πατάτες
  2. Λάδι
  3. Ρίγανη
  4. Αλάτι
  5. Ποσότητες δεν αναφέρω, διότι εξαρτάται από τα άτομα και την όρεξή σας!

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε τις πατάτες και τις σκουπίζουμε με μια πετσέτα ή απορροφητικό χαρτί. ΠροσοχήΔΕΝ καθαρίζουμε την φλούδα!

  2. 2

    Τις κόβουμε κατά μήκος σε σχετικά λεπτές φέτες (κάτι λιγότερο απ' το πάχος του δακτύλου μας).

  3. 3

    Ρίχνουμε πάνω τους λαδάκι και ρίγανη και απ' τις δύο πλευρές.

  4. 4

    Ψήνουμε στα κάρβουνα, σε χαμηλή σχετικά φωτιά, γυρίζοντάς τες συχνά.

  5. 5

    Βγάζουμε απ' την φωτιά, τους ρίχνουμε αλατάκι και απολαμβάνουμε!

Αντιδράσεις

Σχόλια (3)

Ρηνιώ
Ρηνιώ @cook_8451008
Εμείς τις λέμε οφτές! Είναι πράγματι τέλειες!

Από

Μπανανόφλουδα
στις
,