Maria Mas
Maria Mas @cook_8498939

Ένα φαγάκι που γίνεται γρήγορα, εύκολα και είναι νοστιμότατο. Είναι σαν να τρως πίτσα αλλά ΔΕΝ τρως πίτσα! Έχει ωραία αρώματα, χρώματα και είναι τρομερά ελαφρύ μιας και δεν έχει ούτε πολλά λάδια ούτε βούτυρα ούτε κρέμες.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

60 Minutes
4 πλούσιες μερίδες
  1. 1 kg πατάτες καθαρισμένες και κομμένες όπως για τον φούρνο
  2. 1 κύβο λαχανικών
  3. 1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  4. 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  5. 200 gr ντοματίνια, πλημένα και κομμένα στην μέση
  6. 200 gr gouda ή edam κομμένο σε κυβάκια
  7. 200 gr μπέικον (κομμάτι) κομμένο σε κυβάκια
  8. φλούδες παρμεζάνας
  9. ελάχιστο ελαιόλαδο
  10. αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε τις πατάτες μαζί με τον κύβο και λίγο αλάτι, μέχρι να μαλακώσουν (αλλά να μην λιώσουν).

  2. 2

    Τις μεταφέρουμε σε πυρέξ ταψάκι και ρίχνουμε από πάνω τις πιπεριές, το gouda, το καπνιστό και τα ντοματίνια. Ανακατεύουμε ελαφρά (μην γίνουν οι πατάτες πουρές)! και πάνω πάνω τοποθετούμε τις φλούδες παρμεζάνας, το μπέικον και τρίβουμε φρέσκο πιπέρι.

  3. 3

    Ρίχνουμε με το ροι λίιιιιγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.

  4. 4

    Αυτό ήταν. Δεν έχει άλλο. Τώρα απλά σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (4)

Maria Mas
Maria Mas @cook_8498939
Ευχαριστώ για τα πιρουνάκια frikio! Καλή σου χρονιάααα!!!

Από

Maria Mas
Maria Mas @cook_8498939
στις