κύρια φωτογραφία συνταγής Πατάτες του σεφ

Πατάτες του σεφ

8 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
marylo
marylo @cook_8520414
Ηράκλειο,Ελλάδα

Μια λαχταριστή συνταγή για πατάτες τηγανιτές που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Λίγα μυστικά ακόμα

Τρώγονται εκείνη την ώρα γιατί λιώνει το τυρί.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 Minutes
2 άτομα
  1. 2 πατάτες κομμένες (όπως για τηγάνισμα)
  2. 5 φέτες μπέικον
  3. 200 γρ. τυρί ρεγκάτο τριμμένο(ή όσο θέλετε)
  4. 3 κ.σ. κέτσαπ
  5. 1 κ.γ. κάρυ

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τηγανίζουμε τις πατάτες κανονικά ή τις ψήνουμε στο φούρνο σε λαδόκολλα πάνω με ελάχιστο λαδάκι.

  2. 2

    Κόβουμε το μπέικον σε κυβάκια και το βάζουμε στο τηγάνι να πάρει λίγο χρώμα.

  3. 3

    Ανακατεύουμε τη μαγιονεζα, την κέτσαπ, τη μουστάρδα και το κάρυ να γίνει η σος μας.

  4. 4

    Μόλις είναι έτοιμες οι πατάτες μας ρίχνουμε το μπέικον και μετά το τυρί τριμμένο από πάνω.

  5. 5

    Περιχύνουμε με τη σος.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

marylo
marylo @cook_8520414
στις
Ηράκλειο,Ελλάδα