Πατάτες του σεφ
Μια λαχταριστή συνταγή για πατάτες τηγανιτές που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.
Λίγα μυστικά ακόμα
Τρώγονται εκείνη την ώρα γιατί λιώνει το τυρί.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τηγανίζουμε τις πατάτες κανονικά ή τις ψήνουμε στο φούρνο σε λαδόκολλα πάνω με ελάχιστο λαδάκι.
-
2
Κόβουμε το μπέικον σε κυβάκια και το βάζουμε στο τηγάνι να πάρει λίγο χρώμα.
-
3
Ανακατεύουμε τη μαγιονεζα, την κέτσαπ, τη μουστάρδα και το κάρυ να γίνει η σος μας.
-
4
Μόλις είναι έτοιμες οι πατάτες μας ρίχνουμε το μπέικον και μετά το τυρί τριμμένο από πάνω.
-
5
Περιχύνουμε με τη σος.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια