Πατατοκεφτέδες τραγανοί με τυρί
Υπέροχοι τραγανοί πατατοκεφτέδες με τυράκι!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Ανάλογα με το τι τυρί θα βάλουμε αλλά και την ποσότητα του τυριού ρυθμίζουμε το αλάτι. Καλή Επιτυχία!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις τρίβουμε στον τρίφτη μας στη μεριά με τις μεγάλες τρυπούλες.
-
2
Ρίχνουμε αλάτι για να βγάλουν οι πατάτες τα υγρά τους.
-
3
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το προσθέτουμε στις πατάτες.
-
4
Ρίχνουμε το αυγο, το αλάτι, τον δυόσμο ψιλοκομμένο και το τυράκι.
-
5
Ρίχνουμε αλεύρι τόσο όσο να γίνει ένας χυλός αρκετά πηχτός. Αν γίνει πολύ πηχτός τρίβουμε μια πατάτα, ρίχνουμε αλάτι και γίνεται όπως πρέπει!
-
6
Αφήνουμε τη ζύμη για μισή ωρίτσα στο ψυγείο.
-
7
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.
Σχόλια