Πατατοκροκέτες με μπέικον και φέτα

63 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
ada_gia_pada
ada_gia_pada @ada_gia_pada
,ΕΛΛΑΔΑ

Φοβερές πατατοκροκέτες από έμπνευση της στιγμής!!!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

60 Minutes
6 άτομα
  1. 1 κιλό πατάτες
  2. 100 γρ. μπέικον
  3. λίγο βούτυρο
  4. λίγη φέτα κομμένη σε κυβάκια
  5. σκόνη σκόρδο
  6. ελαιόλαδο
  7. αλάτι-πιπέρι
  8. Για το πανάρισμα
  9. αλεύρι
  10. φρυγανιά τριμμένη ή μίγμα για πανάρισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε τις πατάτες ολόκληρες με τη φλούδα.

  2. 2

    Τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις ξεφλουδίζουμε. Τις λιώνουμε με πιρούνι ή με πρέσσα για πουρέ.Τις βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσουν.

  3. 3

    Ψιλοκόβουμε το μπέικον και τη γαλοπούλα και τα τσιγαρίζουμε για λίγο. Λιώνουμε βούτυρο και περιχύνουμε τις πατάτες και ρίχνουμε σκόνη σκόρδο,αλάτι,πιπέρι,το μπέικον,τη γαλοπούλα,τη κεφαλογραβιέρα και ανακατεύουμε πολύ καλά.Το βάζουμε για λίγο στο ψυγείο να στερεοποιηθεί.Τα πλάθουμε μπαλάκια και βάζουμε μέσα τη φέτα σε κύβο και ξαναπλάθουμε. Βουτάμε τις κροκέτες στο αλεύρι μετά στο αυγό και στη φρυγανιά.Τα τηγανίζουμε στα καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν καλά. Αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στεγνώσουν.Καλή όρεξη!!!

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

ada_gia_pada
ada_gia_pada @ada_gia_pada
στις
,ΕΛΛΑΔΑ