Πατατοκροκέτες πανεύκολες
Είναι οι πιο εύκολες και συγχρόνως οι πιο νόστιμες πατατοκροκέτες που έχετε δοκιμάσει!!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε το γάλα σε κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά. Μόλις αρχίσει να ζεσταίνει προσθέτουμε τον πουρέ σκόνη, το δυόσμο,το αλάτι και το πιπέρι και τα ανακατεύουμε.
-
2
Μόλις αρχίσει να πήζει προσθέτω και το νερό ανακατεύοντας συνεχώς, προσθέτω ακόμη τη μαργαρίνη και το τυρί και συνεχίζω το ανακάτεμα.
-
3
Αποσύρω το σκεύος απο την φωτιά, προσθέτω την γαλοπούλα και ανακατεύω ελαφρά.Το αφήνω να κρυώσει.
-
4
Χτυπάω το αυγό, πλάθω τον πουρε σε μπαλάκια και τα περνάω όλα πρώτα απο το αυγό και μετα απο την φρυγανιά.
-
5
Τα βάζω στο ψυγείο λίγο να σφίξουν, (περίπου 1/2 με 1 ώρα) και μόλις τα βγάλω, τα τοποθετώ σε λαμαρίνα με λαδόκολα και τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια