κύρια φωτογραφία συνταγής Πατατοσαλάτα με αυγό και τόνο
PanayiotaCY
PanayiotaCY @cook_8472316
,Cyprus

Λίγα μυστικά ακόμα

Σε αυτή τη συνταγή μπορούμε να προσθέσουμε ακόμα, χρωματιστές πιπεριές, λάχανο ή μαρούλι αναλόγως με τις γευστικές μας προτιμήσεις.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 2-3 μέτριες πατάτες βρασμένες και ξεφλουδισμένες
  2. 1 κρεμμύδι ή 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια (αν έχετε)
  3. 2 αυγά βρασμένα
  4. 1 τόνο κονσέρβα σε λάδι
  5. 2 ντομάτες
  6. 2 αγγουράκια
  7. 4-5 κουταλιές της σούπας καλαμπόκι βρασμένο
  8. κόλιανδρο ψιλοκομμένο (όσο θέλετε)
  9. 4-5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  10. λεμόνι (αναλόγως με τα γούστα σας)
  11. αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε τις βρασμένες πατάτες, το κρεμμύδι, τα αυγά, τις ντομάτες και το αγγουράκι σε κύβους και τα βάζουμε σε ένα μπόλ μαζί με τον κόλιανδρο.

  2. 2

    Μετά προσθέτουμε το τόνο μαζί με το λάδι της κονσέρβας του και το καλαμπόκι στο μπόλ με τα υπόλοιπα υλικά.

  3. 3

    Προσθέτουμε το ελαιόλαδο (αν θέλουμε αυξάνουμε την ποσότητα ή την μειώνουμε αναλόγως με τα γούστα μας), το λεμόνι και το αλάτι.

  4. 4

    Ανακατέβουμε και αφήνουμε για 10 λεπτά στην άκρη μέχρι να ενωθούν οι γεύσεις.