Πατατοσαλάτα με αυγό
Μια πολύ δροσερή σαλατούλα ιδανική για να συνοδεύσετε τα ψητά σας.
Λίγα μυστικά ακόμα
Καλά θα ήταν να μείνει η σαλατούλα μας τουλάχιστον δύο ώρες στο ψυγείο πρίν την σερβίρουμε για να δέσουν τα υλικά μας
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βάζουμε να βράσουν μέχρι να τρυπιούνται με το πιρούνι.
-
2
Μόλις βράσουν τις αφήνουμε να κρυώσουν, μετά τις κόβουμε σε μικρά κυβάκια και τις βάζουμε σε μια λεκανίτσα.
-
3
Προσθέτουμε μέσα το καρότο τριμμένο στον χοντρό τρίφτη, το άνηθο και τα κρεμμυδάκια ψιλικομμένα όπως και επίσης τα αυγά που τα έχουμε βράσει και ψιλοκόψει.
-
4
Αλατοπιπερώνουμε ανάλογα με τα γούστα μας προσθέτουμε μισό κουταλάκι ζάχαρη και ράντίζουμε με λίγο ξύδι.
-
5
Αφού ανακατέψουμε καλά όλα τα υλικά προσθέτουμε την μαγιονέζα και την μουστάρδα, ανακατεύουμε λίγο ακόμη, το σκεπάζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)