Πατατοσαλάτα με παστό και σφέλα
Μία γρήγορη γευστική συνταγή για τον χειμώνα που συνοδεύει εξαιρετικά το κρασί ή το τσίπουρο, τρώγεται ζεστή και κρύα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε στα τέσσερα την κάθε πατάτα, σε χοντρές ροδέλες τα καρότα και τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό.
-
2
Μόλις γίνουν τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε μία μεγάλη σαλατιέρα.
-
3
Σοτάρουμε το παστό κομμένο σε μικρά κομμάτια, χωρίς λιπαρή ουσία, μέχρι να ζεσταθεί και το βάζουμε στην σαλάτα.
-
4
Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, μουστάρδα, αλατοπίπερο και περιχύνουμε την σαλάτα.
-
5
Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια