Πατατοσαλάτα...με ό,τι έχουν τα ντουλάπια!
Πεινάτε και κάνει ζέστη; Ε τότε, αυτή η πατατοσαλάτα είναι πολύ δροσιστική και καλοκαιρινή!
Λίγα μυστικά ακόμα
Στην σάλτσα εάν θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε μία κ.σ. ουίσκι, της δίνει άρωμα. Εγώ δεν το βάζω χάριν γρηγοράδας αλλά και γιατί δεν είμαι πολύ φίλος του ποτού στα κρύα φαγητά. Μπορείτε να προσθέσετε όσα ακόμα υλικά θέλετε, όπως τυράκι κίτρινο κομμένο σε κύβους ή κάποιο ακόμα λαχανικό πχ αρακά.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τις πατάτες και το καρότο ξεφλουδισμένα για ένα τέταρτο-είκοσι λεπτά (να γίνουν μαλακά).
-
2
Τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα λιώνουμε με ένα πηρούνι.
-
3
Προσθέτουμε το καλαμπόκι, τις ελιές, το κρεμμυδάκι και τα βάζουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο να παγώσουν.
-
4
Όση ώρα περιμένουμε βράζουμε τα αυγά, να είναι σφιχτά και τα αφήνουμε και αυτά να κρυώσουν.
-
5
Ανακατεύουμε σε ένα μπολάκι την μαγιονέζα και την κέτσαπ να γίνουν μία ενιαία σάλτσα(έχει ένα απαλό ροζ χρώμα).
-
6
Ρίχνουμε την σάλτσα στην πατατοσαλάτα, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και είναι έτοιμη.
Σχόλια (2)
Την εφτιαξα για το γραφειο αλλα δεν αντισταθηκαμε και δοκιμασαμε!!!