chefurret
chefurret @cook_8522530

Ένα γρήγορο και εύκολο πιάτο, ιδανικό για τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Τη συνταγή τη βρήκα στην ιστοσελίδα της efimerida.gr.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
2 άτομα
  1. 2 πατάτες
  2. 1 φύλλο δάφνης
  3. 1 ζωμό κότας
  4. 1 πράσο (μόνο το λευκό)
  5. 1/3 ποτήρι λευκό κρασί (προαιρετικά)
  6. 1 λίτρο νερό
  7. αλάτι
  8. πιπέρι
  9. μαϊντανός (προαιρετικά)
  10. σχοινόπρασο (προαιρετικά)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζουμε τις πατάτες, τα κρεμμύδια και το πράσο και τα πλένουμε καλά. Τα κόβουμε σε χοντρά κομμάτια και τα βάζουμε στην κατσαρόλα με το νερό και το αλάτι.

  2. 2

    Προσθέτουμε το ζωμό κότας, το φύλλο δάφνης και το λευκό κρασί και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά.

  3. 3

    Αφού βράσουν, πετάμε το φύλλο δάφνης και περνάμε τα υλικά από το μούλτι, προσθέτοντας νερό από την κατσαρόλα, τόσο όσο να γίνει μια παχύρρευστη σούπα.

  4. 4

    Σερβίρουμε τη σούπα ζεστή, κατά προτίμηση με φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε από πάνω λίγο μαϊντανό ή σχοινόπρασο.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια

tzoulitsa
tzoulitsa @tzoulitsa
Εξαιρετική συνταγή,απλή,οικονομική και νόστιμη,πρόσθεσα και κρέμα γάλακτος για ακόμα πιο πλούσια γεύση.Ευχαριστουμε πολύ!

Από

chefurret
chefurret @cook_8522530
στις