κύρια φωτογραφία συνταγής Πατατούλες κρασάτες με κόλιανδρο

Πατατούλες κρασάτες με κόλιανδρο

Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 κιλό πατατούλες μικρές καθαρισμένες από τη φλούδα
  2. λάδι για τηγάνισμα
  3. κρασί κόκκινο
  4. 1/4 κούπας κόλιανδρο ξερό κοπανισμένο
  5. αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χαράζω βαθιά με το μαχαίρι από το ένα άκρο τις πατατούλες σταυρωτά.

  2. 2

    Βάζω σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι δυο περίπου δάχτυλα λάδι για τηγάνισμα να κάψει και ρίχνω μέσα τις πατατούλες.

  3. 3

    Τις αφήνω μέχρι να ροδίσουν και προσθέτω κόκκινο κρασί σχεδόν μέχρι να τις σκεπάσει και προσθέτω και τον κοπανισμένο κόλιαντρο.

  4. 4

    Τις αφήνω στη φωτιά έως ότου πιουν το κρασί και μείνει στο τηγάνι μόνο το λάδι ώστε να αρχίσουν να ξανατηγανίζονται.

  5. 5

    Τις αφαιρώ με τρυπητή κουτάλα σε πιατέλα με αντικολλητικό χαρτί και αλατίζω.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (7)

sourkouna
sourkouna @cook_8459230
Τις κανω καθε φορα που φτιαχνω πουργουρι.ΤΕΛΕΙΕΣ!!!

Από

natasoulini
natasoulini @cook_8461285
στις
,Κύπρος