Πατατούλες κρασάτες με κόλιανδρο
Υλικά
-
1 κιλό πατατούλες μικρές καθαρισμένες από τη φλούδα
-
λάδι για τηγάνισμα
-
κρασί κόκκινο
-
1/4 κούπας κόλιανδρο ξερό κοπανισμένο
-
αλάτι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χαράζω βαθιά με το μαχαίρι από το ένα άκρο τις πατατούλες σταυρωτά.
-
2
Βάζω σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι δυο περίπου δάχτυλα λάδι για τηγάνισμα να κάψει και ρίχνω μέσα τις πατατούλες.
-
3
Τις αφήνω μέχρι να ροδίσουν και προσθέτω κόκκινο κρασί σχεδόν μέχρι να τις σκεπάσει και προσθέτω και τον κοπανισμένο κόλιαντρο.
-
4
Τις αφήνω στη φωτιά έως ότου πιουν το κρασί και μείνει στο τηγάνι μόνο το λάδι ώστε να αρχίσουν να ξανατηγανίζονται.
-
5
Τις αφαιρώ με τρυπητή κουτάλα σε πιατέλα με αντικολλητικό χαρτί και αλατίζω.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (7)