Πατζάρια στο φούρνο... βαθυκόκκινα!
Γίνονται νόστιμα και γλυκά, χωρίς να ... ξεζουμίζονται με βράσιμο!
Λίγα μυστικά ακόμα
Τη συνταγή την εμπνεύστηκα όταν μετά το βράσιμο έβλεπα τα πατζαράκια μου να γίνονται ... ασπρουλιάρικα!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τυλίγουμε καλά ένα-ένα πατζάρι σε αλουμινόχαρτο, προσθέτοντας λίγο ξύδι και μισή σκελίδα σκόρδο. (Αν θέλουμε καθαρίζουμε εξ αρχής και κόβουμε το κάθε πατζάρι σε 2-3 κομμάτια ανάλογα το μέγεθος- και μετά τα τυλίγουμε)
-
2
Τοποθετούμε σε ταψάκι τις... μπαλίτσες μας και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε μέτρια θερμοκρασία.
-
3
Σε μία ώρα περίπου ανοίγουμε τα αλουμινόχαρτα, ρίχνουμε αλατάκι και λάδι και σερβίρουμε "μελωμένα" πατζαράκια που μένουν αξέχαστα γιατί έχουν ψηθεί μόνο με ξύδι και σκορδάκι!
Σχόλια (6)