Πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας
Είναι τα κλασσικά και πολυαγαπημένα μας κουλουράκια αλλά με γεύση κανέλας...
Λίγα μυστικά ακόμα
Τα κουλουράκια αυτά απολαμβάνονται τέλεια με γάλα και μερέντα... Καλή όρεξη!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αφήνετε το βούτυρο έξω από το ψυγείο για 1 ώρα για να μαλακώσει. Το χτυπάτε με το σύρμα ή στο μίξερ και ρίχνετε σταδιακά τη ζάχαρη και ένα-ένα τα αβγά.
-
2
Κοσκινίζετε το αλεύρι με το baking powder και την κανέλα. Το προσθέτετε στο μείγμα αβγών μαζί με το γάλα.
-
3
Ζυμώνετε ελαφρά τη ζύμη και την αφήνετε στο ψυγείο περίπου για 1 ώρα.
-
4
Βγάζετε την ζύμη από το ψυγείο και την πλάθετε σε κουλουράκια, τα βάζετε στο ταψί και τα αλείφετε με γάλα εβαπορέ αδιάλυτο.
-
5
Ψήνετε τα κουλουράκια κανέλας σε μέτριο φούρνο, περίπου στους 180-190 βαθμούς, για 16 λεπτά.
Σχόλια (7)