κύρια φωτογραφία συνταγής Πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας
athinoula88
athinoula88 @cook_8461437

Είναι τα κλασσικά και πολυαγαπημένα μας κουλουράκια αλλά με γεύση κανέλας...

Λίγα μυστικά ακόμα

Τα κουλουράκια αυτά απολαμβάνονται τέλεια με γάλα και μερέντα... Καλή όρεξη!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
8 άτομα
  1. 1 μεγάλο πακέτο μαργαρίνη
  2. 1 κούπα ζάχαρη
  3. 4 κούπες αλεύρι
  4. 2 κουταλάκια κοφτά baking powder
  5. 1 κουταλάκι κοφτό κανέλα
  6. 4 κουταλιές γάλα
  7. λίγο γάλα εβαπορέ αδιάλυτο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αφήνετε το βούτυρο έξω από το ψυγείο για 1 ώρα για να μαλακώσει. Το χτυπάτε με το σύρμα ή στο μίξερ και ρίχνετε σταδιακά τη ζάχαρη και ένα-ένα τα αβγά.

  2. 2

    Κοσκινίζετε το αλεύρι με το baking powder και την κανέλα. Το προσθέτετε στο μείγμα αβγών μαζί με το γάλα.

  3. 3

    Ζυμώνετε ελαφρά τη ζύμη και την αφήνετε στο ψυγείο περίπου για 1 ώρα.

  4. 4

    Βγάζετε την ζύμη από το ψυγείο και την πλάθετε σε κουλουράκια, τα βάζετε στο ταψί και τα αλείφετε με γάλα εβαπορέ αδιάλυτο.

  5. 5

    Ψήνετε τα κουλουράκια κανέλας σε μέτριο φούρνο, περίπου στους 180-190 βαθμούς, για 16 λεπτά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (7)

zafirenia
zafirenia @cook_8461587
Τα έκανα και έγιναν πολύ νόστιμα μοσχομύρησε όλο το σπίτι.Εγιναν αφράτα και μου βγήκαν είκοσι δύο κομμάτια αρκετά μεγάλα.Εγώ τα έψησα πέντε λεπτά παραπάνω.Μπράβο για την ωραία συνταγή.Να τρώνε τα παιδιά μας νόστημα και σπιτικά κουλουράκια.

Από

athinoula88
athinoula88 @cook_8461437
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα