Πεντανόστιμα κουλουράκια μήλου light, χωρίς ζάχαρη
Είναι εύκολη, νηστίσιμη και διαιτητική. # ευχές
Λίγα μυστικά ακόμα
Γίνονται πολύ νόστιμα ακόμη κι αν παραλείψουμε το μέλι, γιατί ο πολτός μήλου με το βράσιμο γίνεται πολύ γλυκός. Καλή επιτυχία!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αφού αφαιρέσουμε τη φλούδα τους, τρίβουμε τα μήλα στον τρίφτη και τα τοποθετούμε σε ένα κατσαρολάκι με 5 κουτ. σούπας νερό. Τα βράζουμε για περίπου 10 λεπτά έως ότου πολτοποιηθούν.
-
2
Στη συνέχεια, προσθέτουμε το μέλι και την κανέλα και ανακατεύουμε.
-
3
Αφού αφήσουμε λίγο να κρυώσει το μείγμα, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, τα καρύδια και τέλος το αλεύρι και ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά.
-
4
Πλάθουμε κουλουράκια σε ό,τι σχήμα θέλουμε και τα τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180oC για περίπου 25 λεπτά.
Σχόλια (11)