minioula
minioula @cook_8514440

Είναι εύκολη, νηστίσιμη και διαιτητική. # ευχές

Λίγα μυστικά ακόμα

Γίνονται πολύ νόστιμα ακόμη κι αν παραλείψουμε το μέλι, γιατί ο πολτός μήλου με το βράσιμο γίνεται πολύ γλυκός.  Καλή επιτυχία!!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

35 Minutes
15 κουλουράκια μικρά
  1. 2 μήλα κόκκινα
  2. 3/4 ποτηριού του κρασιού ελαιόλαδο
  3. 2 ποτήρια του κρασιού περίπου αλεύρι φαρινάπ
  4. 1 πρέζα αλάτι
  5. 1/2 κουτ. γλυκού κανέλα
  6. 2 κουτ. γλυκού μέλι
  7. 1/2 ποτήρι του κρασιού καρύδια ψιλοκομμένα (προαιρ.)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αφού αφαιρέσουμε τη φλούδα τους, τρίβουμε τα μήλα στον τρίφτη και τα τοποθετούμε σε ένα κατσαρολάκι με 5 κουτ. σούπας νερό. Τα βράζουμε για περίπου 10 λεπτά έως ότου πολτοποιηθούν.

  2. 2

    Στη συνέχεια, προσθέτουμε το μέλι και την κανέλα και ανακατεύουμε.

  3. 3

    Αφού αφήσουμε λίγο να κρυώσει το μείγμα, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, τα καρύδια και τέλος το αλεύρι και ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά.

  4. 4

    Πλάθουμε κουλουράκια σε ό,τι σχήμα θέλουμε και τα τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180oC για περίπου 25 λεπτά.

Αντιδράσεις

Από

minioula
minioula @cook_8514440
στις