κύρια φωτογραφία συνταγής Πεντανόστιμη φάβα

Πεντανόστιμη φάβα

Διόρθωση συνταγής

Υλικά

70 Minutes
  1. 500 γρ. φάβα
  2. 2 κρεμμύδια ξερά
  3. 2-3 καρότα περασμένα στον τρίφτη
  4. αλάτι
  5. πιπέρι
  6. 1 φλυτζάνι λάδι
  7. ρίγανη για το γαρνίρισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε τη φάβα στη φωτιά με 2 λίτρα περίπου νερό.  

  2. 2

    Ξαφρίζουμε και κατόπιν ρίχνουμε τα κρεμμύδια χοντροκομμένα, τα καρότα, το λάδι και το αλατοπίπερο.  Την αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά μέχρι να χυλώσει.

  3. 3

    Αφού βράσει την περνάμε από το μούλτι να γίνει λεία σαν κρέμα.

  4. 4

    Σερβίρουμε με κάπαρη, λεμονάκι και ρίγανη.

Αντιδράσεις

Από

κυνθια
κυνθια @cook_8527113
στις
,ellada

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα