ΗΡΩserres
ΗΡΩserres @cook_8488310
ΣΕΡΡΕΣ,ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα μυστικά ακόμα

Όλα τα υλικά μας θα πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου!!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 κούπα γάλα
  2. 1 πλάκα μαργαρίνη
  3. 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
  4. 1 πρέζα αλάτι
  5. αλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο πάρει

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε μια λεκανίτσα ρίχνουμε το γάλα, το καλαμποκέλαιο, την μαργαρίνη (προσοχή όχι λιωμένη αλλά μαλακωμένη σε ζεστό μέρος από πριν ή σε φούρνο μικροκυμάτων),το αυγό και το αλάτι.

  2. 2

    Στην συνέχειά προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν κοσκινισμένο όσο χρειαστεί για να ξεκολλάει η ζύμη από τα χέρια μας (θα πρέπει να ρίχνουμε λίγο λίγο κάθε φορά και να ζυμώνουμε για να απορροφά όλο το αλεύρι πριν ρίξουμε κι άλλο).

  3. 3

    Η ζύμη θα είναι έτοιμη όταν ξεκολλάει από χέρια μας και θα πρέπει να μας βγει μαλακή.

Αντιδράσεις

Σχόλια (11)

ΗΡΩserres
ΗΡΩserres @cook_8488310
ξέχασα να σημειώσω στα υλικά μας και ένα σότο που το ρίχνουμε μαζί με το αλεύρι ανακατωμένο

Από

ΗΡΩserres
ΗΡΩserres @cook_8488310
στις
ΣΕΡΡΕΣ,ΕΛΛΑΔΑ