katerina_vl
katerina_vl @cook_8481689
Δήλεσι Βοιωτία

'Ενα εύκολο και νόστιμο Cheesecake. Έχω δοκιμάσει πολλές συνταγές αλλά αυτή για μένα είναι η πιο νόστιμη!

Λίγα μυστικά ακόμα

Κατα την γνώμη μου με τα πτι μπερ και με το ζελέ ανανά γίνεται πιο νόστιμο. Καλή επιτυχία!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ ή digestive
  2. 250 gr μαργαρίνη
  3. 250 ml κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
  4. 1 κεσεδάκι γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
  5. 1 κεσεδάκι philadelphia
  6. 1 φακελάκι ζελέ ανανά ή μπανάνα
  7. 1 βαζάκι μαρμελάδα φράουλα ή κεράσι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Θριματίζετε τα μπισκότα στο μούλτι και λιώστε τη μαργαρίνη ζεσταίνοντας τη σε χαμηλη φωτιά (όχι να κάψει).

  2. 2

    Ανακατέψτε τα μπισκότα με το βιτάμ πολύ καλά σε ένα μεγάλο μπολ και στρώστε το μείγμα ομοιόμορφα σε μια φόρμα που ανοίγει με κούμπωμα στο πλάι διάμετρου 28cm.

  3. 3

    Έπειτα αν θέλετε ψήνετε το μείγμα στο φούρνο για 10-15 λεπτά στους 150-180 βαθμούς (γίνεται πιο νόστιμο).

  4. 4

    Στη συνέχεια βγάλτε το μείγμα από το φούρνο και αφήστε το να κρυώσει.

  5. 5

    Ετοιμάστε την γέμισηστην αρχη διαλύστε το ζελέ σε ένα ποτήρι ζεστό νερό και αφήστε το να κρυώσει χωρίς να πήξει.

  6. 6

    Στο μεταξύ ανακατέψτε καλά όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη κρέμα.

  7. 7

    Όταν κρυώσει το ζελέ το ρίχνετε κι αυτό με τα υπόλοιπα υλικά κι ανακατεύετε καλά έως ότου να ενσωματωθεί με το μειγμα.

  8. 8

    Αδειάστε την κρέμα στη φόρμα με το μπισκότο κι αφήστε την στο ψυγείο για αρκετές ώρες για να πήξει.

  9. 9

    Όταν πλέον έχει πήξει η κρέμα απλώστε στην επιφάνεια την μαρμελάδα της επιλογής σας.

  10. 10

    Φυλάξτε το τσιζ κέικ στο ψυγείο ως την στιγμή που θα το σερβίρετε.

Αντιδράσεις

Σχόλια (2)

ΚΕΛΛΥ
ΚΕΛΛΥ @cook_8455023
Την μόνη αλλαγή που έχω κάνει εγώ είναι στο τελείωμα που έριξα απο πάνω λιωμένη σοκολότα και βέβαια ήταν πολύ τραγανή αφού μπήκε στο ψυγείο και άρεσε σε όλους.

Από

katerina_vl
katerina_vl @cook_8481689
στις
Δήλεσι Βοιωτία

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα