Peperonata 2
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε τις πιπεριές και κόβουμε τις 4 πλευρές τους σε μικρά μπαστουνάκια.
-
2
Κόβουμε τις ντομάτες σε μικρούς κύβους και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
-
3
Σε ένα πλατύ αλλά βαθύ σκεύος ρίχνουμε τη μαργαρίνη, τις πιπεριές, την ντομάτα και το κρεμμύδι.
-
4
Σβήνουμε με το ξύδι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 35 με 40 λεπτά.
-
5
Όταν είναι σχεδόν έτοιμες οι πιπεριές, ρίχνουμε το pesto βασιλικού, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να μαγειρευτεί για άλλα 5 λεπτά.
-
6
Τέλος, πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα και σερβίρουμε.
Σχόλια
Πολύ ωραίο έτσι κι'αλλιώς!