CHRISTEN35
CHRISTEN35 @cook_8450649
Θεσσαλονίκη,

Τα πιό νόστιμα παξιμαδάκια

Λίγα μυστικά ακόμα

Το μυστικό είναι στο ψήσιμο. Πρέπει να ψηθούν σε χαμηλή θερμοκρασία ώστε να μην πάρουν χρώμα, αλλά να στεγνώσουν καλά. Έτσι δεν μαλακώνουν τις επόμενες μέρες και δεν είναι σκληρά, αλλά γίνονται τριφτά. Δοκιμάστε τα και θα τα φτιάχνετε ΣΥΝΕΧΕΙΑ....Πάνε πολύ με τυρί φέτα, σερβίρονται αντί για ψωμί σε ούζο αλλά και σκέτα είναι πεντανόστιμα. Και επιπλέον ξέρετε τί να κάνετε το μπαγιάτικο ψωμί και δεν το πετάτε... Ευχαριστούμε την Kimwlos για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

85 Minutes
  1. Μπαγιάτικο ψωμί
  2. Ελαιόλαδο
  3. Ρίγανη
  4. Αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόψτε το ψωμί σε φέτες, και έπειτα την κάθε φέτα σε 4-5 λωρίδες. Βάλτε τα σε ένα ταψί.

  2. 2

    Με μια ροή λαδιού ρίξτε λάδι πάνω στα ψωμάκια. Προσέξτε το λάδι να "περάσει" από όλα τα ψωμάκια.

  3. 3

    Ρίξτε ρίγανη, αλάτι και κόκκινο πιπέρι.

  4. 4

    Ανακατέψτε με τα χέρια σας για να πάει το λάδι, η ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι παντού.

  5. 5

    Ψήστε στον αέρα στους 120 βαθμούς για πάνω από μία ώρα, αν μπορείτε αφήστε τα δύο ώρες.

  6. 6

    Όσο περισσότερο τα αφήσετε τόσο πιό τραγανά θα γίνουν.

Αντιδράσεις

Σχόλια (73)

ggr
ggr @george
CHRISTEN35. Έχεις ......άλλες 34 ευκαιρίες να μας στέλνεις κάτι εξ' ίσου έξυπνο, πρακτικό και απλό.
Επιφυλάσσομαι να ψηφίσω μόλις το δοκιμάσω και στη πράξη (και θα το κάνω σύντομα).

Από

CHRISTEN35
CHRISTEN35 @cook_8450649
στις
Θεσσαλονίκη,