Πικάντικες φτερούγες
Λίγα μυστικά ακόμα
Ταμπάσκο βάζουμε ανάλογα με τα γούστα μας , το πόσο καυτερό το θέλουμε. Αν πάλι δεν θέλουμε καθολου ταμπάσκο, μπορούμε να αυξήσουμε την ποσότητα του τσίλι.
Υλικά
-
15 φτερούγες κοτόπουλου
-
Για την μαρινάδα
-
2 κ.σ. κέτσαπ
-
1/2 κ.γ. πιπέρι καγιέν
-
3 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
-
3 κ.σ. κοφτές αλεύρι
-
1/2 κ.γ. τσίλι σκόνη
-
ταμπάσκο κόκκινο
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε καλά τις φτερούγες.
-
2
Αναμιγνύουμε τα υλικά για την μαρινάδα και βάζουμε μέσα τις φτερούγες.
-
3
Ανακατεύουμε να πάει παντού και αφήνουμε όλο το βράδυ στο ψυγείο.
-
4
Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο ή στα κάρβουνα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια