κύρια φωτογραφία συνταγής Πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές με τυρί
nasia
nasia @cook_8449593

Ένα εύκολο και νόστιμο ορεκτικό

Λίγα μυστικά ακόμα

ΤΟ νερο με το λάδι που θα μεινεί μεσά στο ταψάκι μην το πετάξετε οταν ψήσετε στην αρχη τις πιπεριές. Ξανά ψήστε τις πιπεριές οταν τις γεμίσετε με το τυρί και στο τέλος το λάδι πού θα μείνει περιχύστε το επάνω στις πιπεριές και σερβίρετε. Κάλη σας όρεξη!!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

22 Minutes
4-5 ατομα
  1. 300 γρ τυρί φέτα
  2. Λάδι
  3. Ρίγανη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένετε τις πιπεριές και τις βάζετε σε ένα ταψάκι.

  2. 2

    Ρίχνετε λίγο νέρο και λίγο λάδι και τις βάζετε στο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν(τις τρυπάτε με ένα πιρούνι για δείτε αμα μαλάκωσαν).

  3. 3

    Στο μεταξύ σε ένα μπόλ βάζετε το τυρί, αρκετό λάδι και όσο ρίγανη θέλετε και τα ανακατεύετε μέχρι να γίνουν σαν μια σφικτή κρέμα.

  4. 4

    Μόλις ψηθούν οι πιπεριές τις αφήνετε να κρυώσουν.

  5. 5

    Μολίς κρυώσουν τις ξεφλουδίζετε,κόβετε τα κοτσάνια και τις γεμίζετε με το τυρί.

  6. 6

    Tις βάζατε στο ταψάκι και τις ψήνετε για 15 λεπτά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (35)

Elefteria
Elefteria @cook_8450398
τελεια και γρηγορη.Δοκιμασε να τις καθαρισεις απο τα σπορια και να τις γεμισεις απο την αρχη.Καθαριζεις τη φλουδα πριν τις σερβιρεις και καλη ορεξη!!!

Από

nasia
nasia @cook_8449593
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα