Πιπεριές Φλωρίνης με τυρί κρέμα και μπέικον

aggela78
aggela78 @cook_8490841

Νόστιμο και δροσιστικό ορεκτικό για την παρέα σας.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

2 άτομα
  1. 4 μεγάλες κόκκινες πιπεριές ( Φλωρίνης ) για ψήσιμο στη σχάρα 
  2. 4 φέτες μπέικον

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε τις πιπεριές και τις βάζουμε στη σχάρα να ψηθούν καλά καλά, να μαυριζουν. Αν δεν έχετε σχάρα, μπορείτε να τις ψήσετε στο μάτι βάζοντας αλουμινόχαρτο στο μάτι και πάνω του τις πιπεριές.

  2. 2

    Όταν έιναι έτοιμες τις βάζουμε σε μία πλαστική σακούλα να ιδρώνουν. Έτσι πιο εύκολα θα τις ξεφλουδίζουμε.

  3. 3

    Προσεκτικά ξεφλουδίζουμε τις πιπεριές, για να μην σπάνε, επειδή μπορούν να έχουν νερό μέσα.

  4. 4

    Κάθε πιπεριά την κοβούμε στη μέση και προσθέσουμε κρέμα τυρί, περίπου 5 χιλιοστά σε πάχος. Πάνω βάζουμε μια φέτα μπέικον και ξανά κρέμα τυρί. Πάνω στο τυρί βάζουμε άλλο μισό της πιπεριάς.

  5. 5

    Όταν είναι έτοιμες τις βάζουμε στο ψυγείο να σφίξουν για μισή ώρα και είναι έτοιμες για σερβίρισμα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (3)

Από

aggela78
aggela78 @cook_8490841
στις