Πιπερόπιτα 5
Είναι εύκολη, είναι οικονομική, είναι τέλεια για ένα τραπέζι.
Λίγα μυστικά ακόμα
Ίσως κάποιοι να θέλουν λιγότερο τυρί, κατά τα άλλα είναι πολύ γρήγορη και απλή.
Υλικά
-
1 πιπεριά πράσινη
-
1 πιπεριά κίτρινη
-
1 πιπεριά πορτοκαλί
-
1 πιπεριά κόκκινη
-
3 αυγά
-
300 γρ τριμμένο τυρί regato
-
300 γρ τριμμένο τυρί gouda
-
1 φύλλο σφολιάτας
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τις πιπεριές
-
2
Σ'ένα μπολ ανακατεύουμε τις πιπεριές με τα τυριά και τα δύο αυγά χτυπημένα
-
3
Λαδώνουμε το ταψί ή χρησιμοποιούμε απλώς λαδόκολλα και στρώνουμε το φύλλο
-
4
Βάζουμε όλα τα υλικά στη μέση του φύλλου βρέχουμε τις άκρες με λίγο νερό και το αναδιπλώνουμε να γίνει μακρόστενο
-
5
Χαράζουμε την επιφάνεια και αλείφουμε με το αυγό για να γυαλίσει (προαιρετικά)
-
6
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια