Άντζη1971
Άντζη1971 @cook_8476502
Κέρκυρα,

Πύργος για διακόσμιση τουρτών και όχι μόνο..

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορεί να διακοσμηθεί ανάλογα την τελική του μορφή που επιθυμούμε...

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 γκοφρέτα-θήκη για παγωτό σχήμα χωνάκι
  2. 5 γκοφρέτες-θήκες παγωτού σχήμα κυπελάκι (ποσότητα ανάλογη του επιθυμητού ύψους)
  3. royal icing (λίγη ποσότητα)
  4. λίγη βουτυρόκρεμα για σταθεροποίηση και διακοσμηση
  5. λίγη ζαχαρόπαστα για διακόσμηση

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζω τις 3 γκοφρέτες θήκες παγωτού τη μία μέσα στην άλλη και αναποδογυρίσω για να δημιουργήσω τη βάση του πύργου

  2. 2

    Βάζω από πάνω μία γκοφρέτα όρθια

  3. 3

    Βάζω από πάνω μία γκοφρέτα αναποδογυρισμένη για να κλείσει ο πύργος και ολοκληρώνω βάζοντας την γκοφρέτα χωνάκι για τη κορυφή-στέγη του πύργου

  4. 4

    Ο πύργος είναι έτοιμος

  5. 5

    Ανάμεσα στη κάθε γκοφρέτα μπαίνει μικρή ποσότητα από royal icing για περισσότερη σταθερότητα

  6. 6

    Μετά περνάω στη διακόσμιση. Αλείφω με βουτυρόκρεμα

  7. 7

    Και κάνω το στολισμό μου όπως θέλω. Εδώ είναι πύργος της Ραπουνζέλ και στόλισα με λουλούδια από ζαχαρόπαστα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (12)

katenick
katenick @cook_8477148
πολυ ωραια ιδεα και πανευκολη! μπραβο αντζη!

Από

Άντζη1971
Άντζη1971 @cook_8476502
στις
Κέρκυρα,