vicky1984
vicky1984 @cook_8503351
,greece

Είναι το αγαπημένο κολατσιό των παιδιών μου, όταν τα φτιάχνω εξαφανίζονται αμέσως!!!  Είναι πεντανόστιμα... δοκιμάστε τα και εσείς. 

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλω τα ψήνω και στον φούρνο.  Είναι εξίσου νόστιμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

περίπου 30 πιροσκί
  1. 1 κιλό αλεύρι (για όλες τις χρήσεις)
  2. 1 κούπα γάλα (χλιαρό)
  3. 1 μαγιά ξερή
  4. 1 κουταλάκι αλάτι
  5. 1 κουταλάκι ζάχαρη
  6. Για την γέμιση
  7. 1/2 κιλό τυρί

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε μια λεκάνη ρίχνω το αλεύρι και προσθέτω το αυγό.

  2. 2

    Ρίχνω το αλάτι και την ζάχαρη και μέσα στο χλιαρό γάλα ανακατεύω την μαγιά και τα προσθέτω στο μίγμα.

  3. 3

    Ζυμώνω καλά και αφήνω την ζύμη να ξεκουραστεί περίπου μια ώρα.

  4. 4

    Χωρίζω την ζύμη σε μικρά μπαλάκια, τα ανοίγω λίγο με το χέρι μου και βάζω μέσα την γέμιση.  Στην συνέχεια τα διπλώνω καλά και τα τηγανίζω σε καλαμποκέλαιο στο τηγάνι!

Αντιδράσεις

Σχόλια (9)

katianaef.
katianaef. @cook_8512667
Καλημερα. Ευχαριστω πολυ για τη συνταγη. Λατρευω τα πιροσκι με λουκανικο. Στο φουρνο ποση ωρα τα ψηνουμε και σε ποσους βαθμους;;; Μολις τα δοκιμασω θα επανελθω με τη βαθμολογια. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

Από

vicky1984
vicky1984 @cook_8503351
στις
,greece

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα