Πιροσκάκια
Είναι το αγαπημένο κολατσιό των παιδιών μου, όταν τα φτιάχνω εξαφανίζονται αμέσως!!! Είναι πεντανόστιμα... δοκιμάστε τα και εσείς.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλω τα ψήνω και στον φούρνο. Είναι εξίσου νόστιμα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μια λεκάνη ρίχνω το αλεύρι και προσθέτω το αυγό.
-
2
Ρίχνω το αλάτι και την ζάχαρη και μέσα στο χλιαρό γάλα ανακατεύω την μαγιά και τα προσθέτω στο μίγμα.
-
3
Ζυμώνω καλά και αφήνω την ζύμη να ξεκουραστεί περίπου μια ώρα.
-
4
Χωρίζω την ζύμη σε μικρά μπαλάκια, τα ανοίγω λίγο με το χέρι μου και βάζω μέσα την γέμιση. Στην συνέχεια τα διπλώνω καλά και τα τηγανίζω σε καλαμποκέλαιο στο τηγάνι!
Σχόλια (9)