Πίτα στεφάνι
Γρήγορη, εύκολη και πεντανόστιμη πίτα με κρέας ή κοτόπουλο, κεφτεδάκια κοκκινιστά (με σάλτσα ντομάτας) που σας έχει περισσέψει!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να φτιάξουμε την πίτα και με λαχανικά!!
Υλικά
-
1 φύλλο σφολιάτας
-
κρέας κομμένο σε μικρά κομματάκια
-
1 τυρί φιλαδέλφεια με άνηθο και κρεμμυδάκια ή απλό και τα προσθέτετε εσείς τα μυρωδικά
-
1/2 φλ.τυρί τριμμένο
-
μπαστουνάκια πιπεριές κόκκινες-πράσινες σε
-
σουσάμι για το τέλος (προαιρετικά)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανοίγουμε το φύλλο με τον πλάστη μας. Ανακατεύουμε σε μπολ όλα τα υλικά γέμισης της πίτας, και βάζουμε στο κέντρο του φύλλου πρώτα το κρέας
-
2
Και μετά τα υπόλοιπα υλικά.
-
3
Τυλίγουμε σε ρολό και χαράζουμε σε κομματάκια,όχι τελείως,αλείφουμε με λάδι,πασπαλίζουμε με σουσάμι, αν θέλουμε, και ψήνουμε στους 200β για 20-30 λεπτά να ροδίσει.
-
4
Σερβίρουμε την πίτα μας με το δροσερό ντιπ γιαουρτιού!
Σχόλια (11)