Πιτάκια με σκόρδο
Τη συνταγή αυτή την βρήκα απο την δασκάλα του μικρού μου, την κα Ιωάννα που τους την έκανε στο σχολείο και από εκείνη την ημέρα την φτιάχνουμε πολύ συχνά στο σπίτι γιατι ο μικρός μου ξετρελάθηκε και θέλω να τη μοιραστώ μαζί σας!
Λίγα μυστικά ακόμα
Εάν θέλετε μπορείτε να παραλείψετε τη ζάχαρη, βγαίνουν και πάλι γευστικότατες.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ενα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Ζυμώνουμε ώστε να γίνει μια μαλακή ζύμη και να την κάνουμε μπάλα. Την αλείφουμε με λίγο λάδι και την κόβουμε σε μικρά μπαλάκια.
-
2
Στην συνέχεια την κάθε μπαλίτσα την ανοίγουμε με ένα μικρό πλάστη σε πιτούλα και την βάζουμε πάνω σε καυτο ταψί.
-
3
Ψήνουμε 15-20' περίπου στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις πάνω κάτω, αλείφοντας τις στο ενδιάμεσο με το βούτυρο λιωμένο και ανακατεμένο με το σκόρδο.
Σχόλια (5)