Πιτούλα χωρίς φύλλο με τυρί
Εύκολη πιτούλα, με αγνά υλικά που έχουμε πάντα στο σπίτι.
Λίγα μυστικά ακόμα
Πιπεριές βάζω συνήθως 2 χρώματα.Τυράκια βάζετε ότι θέλετε, ποικιλία ή και μόνο ένα π.χ. φέτα.Στο ταψάκι πρέπει η στρώση να είναι λεπτή για να ψηθεί ωραία. Καλή επιτυχία!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά.
-
2
Λαδώνουμε ένα ταψάκι και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.
-
3
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς για 45-50 λεπτά.
Σχόλια