Πίτσα η παχουλή
Πολύ αφράτη ζύμη, για αυτούς που αγαπούν την πίτσα... παχουλή!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν κάψει το νερό δεν θα φουσκώσει η ζύμη μας
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Διαλύω τη μαγιά στο χλιαρό (προσοχή όχι καυτό) νερό.
-
2
Κάνω μια λακούβα στο αλεύρι. Ρίχνω όλα τα υλικά της ζύμης. Ζυμώνω και αφήνω τη ζύμη 1/2 ώρα να ξεκουραστεί.
-
3
Μετά ανοίγω σε λαδωμένο ταψί με τα χέρια τη ζύμη. Βάζω σάλτσα ντομάτας και όλα τα υπόλοιπα υλικά.
-
4
Ραντίζω με λίγο λάδι.
-
5
Ψήνω στους 200ο για 15 λεπτά.
Σχόλια (6)