Πίτσα με αραβική πίτα
Έτοιμη πίτσα σε 10 λεπτάκια
Λίγα μυστικά ακόμα
Προσοχή!!!!! Δεν έχει στανταρ χρόνο το ελεγχετε γιατί πολυ εύκολα η πιτούλα καίγεται..Έχω κάψει πολλές!!!!! Καλή επιτυχία!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ψιχαλίζουμε λίγο τις πιτούλες με νεράκι
-
2
Βάζουμε την πιτούλα σε ένα ταψάκι, βάζουμε 3 σταγόνες λαδάκι, απλώνουμε σάλτσουλα και βάζουμε τα υλικά μας.
-
3
Ψήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία,για αρχή μόνο απο πάνω για να λιώσουν τα τυριά και μετα ένα λεπτάκι πριν την βγάλουμε πάνω κάτω να γίνει τραγανή η πιτούλα.
Σχόλια (8)