Πίτσα, το πιο εύκολο και νόστιμο ζυμάρι
Έχω δοκιμάσει κατά καιρούς αρκετά ζυμάρια για πίτσες και πάντα καταλήγω σε αυτό. κάνει την πίτσα μου τέλεια και δεν μας φτάνει.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αφήστε το ζυμάρι να φουσκώσει,να ξεκουραστεί και στην συνέχεια ξεκινήστε. Εγώ ψήνω και στην λαδόκολλα αλλιώς λαδώστε τον πάτο του ταψιού σας.Επίσης αν θέλετε ανοίξτε το φύλλο και βάλτε το στην κατάψυξη.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Διαλύστε την μαγιά αφού ζεστάνετε το γάλα για λίγο.
-
2
Έπειτα πρόσθεσε τα υλικά ένα-ένα.
Σχόλια (2)