Πιτσάκια ατομικά
Πεντανόστιμα πιτσάκια, εξαιρετικά γευστικά και εμφανίσιμα. Ιδανικά για μπουφέ αλλά και για το σχολείο των παιδιών και για τη δουλειά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι μια καλή ιδέα για να αξιοποιήσουμε τα υλικά που έχουν στο ψυγείο μας (κοτόπουλο μαγειρεμένο, κιμά για μακαρόνια). Όσες φορές τα κάνω γίνονται ανάρπαστα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε θηκούλες για μάφιν ή ακόμα καλύτερα σε θηκούλες για ταρτάκια ατομικά βάζουμε το φύλλο της σφολιάτας.
-
2
Προσθέτουμε ελάχιστη κέτσαπ ή όποια άλλη σάλτσα θέλουμε για τα πιτσάκια μας.
-
3
Στη συνέχεια προσθέτουμε ένα μικρό κομμάτι από το αλλαντικό μας.
-
4
Κατόπιν προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Και τέλος προσθέτουμε αρκετό τριμμένο τυράκι
-
5
Ολοκληρώνουμε με ένα κομμάτι ντομάτας και λίγη ρίγανη.
-
6
Ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο 180ο για περίπου 20λεπτά, βλέπουμε να έχει ροδίσει η σοφλιάτα.
-
7
Περιμένουμε λιγάκι να κρυώσει και ξεφορμάρουμε
Σχόλια (4)