Πιτσάκια για παιδάκια
Πιτσάκια απλά για τα παιδάκια που δεν τρώνε "τα περίεργα" πράσινα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Με τη συγκεκριμμένη ζύμη και υλικά έφτιαξα 75 πιτσάκια (7 ταψιά), μπορείτε να προσθέσετε ότι υλικό προτειμάτε και ανάλογα ρυθμίζετε και το χρόνο ψησίματος. Μπορείτε να τα ετοιμάσετε και να τα βάλετε στην κατάψυξη.
Υλικά
-
1 δόση ζύμη πίτσας του Jamie Oliver (ή όποια εσείς προτιμάτε)
-
Για τη σάλτσα
-
1 κονκασε
-
2 κ.σ. κέτσαπ
-
1 κ.γλ. ρίγανη
-
1 κ.γλ. βασιλικό
-
1/2 κ.γλ. ζάχαρη
-
αλάτι-πιπέρι
-
Για τη γέμιση
-
300 γρ. regato τριμμένο
-
20 φέτες καπνιστή γαλοπούλα κομμενη στα τέσσερα
-
15 φέτες gouda τυρί κομμένες στα δύο
-
extra αλευρι για το άνοιγμα του φύλλου
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Φτιάχνουμε τη ζύμη για τη πίτσα και την ανοίγουμε σε λεπτο φύλλο με τον πλάστη.
-
2
Kοβουμε με ένα μπωλάκι παγωτού (η στρογγυλό κουπατ) από το ανοιγμένο φύλλο στρογγυλά μικρά (το δικό μου ήταν διαμέτρου 9,5 εκ.).
-
3
Tοποθετούμε σε ταψάκι λίγο λαδωμένο ή πάνω σε λαδόκολλα.
-
4
Aλέθουμε στο multi το κονκασε με τη κέτσαπ και τα μυρωδικά και απλώνουμε λίγη σάλτσα στο κάθε ζυμαράκι.
-
5
Aπό πάνω βάζουμε λίγο τριμμένο τυρί ή τη ½ φέτα τυρί του τοστ και μετά το ¼ φέτα γαλοπούλας.
-
6
Σε προθερμασμένο φούρνο ψήνουμε για 5-10 λεπτά στους 190 βαθμούς στη χαμηλή σκάλα του φούρνου.
Σχόλια