κύρια φωτογραφία συνταγής Πιτσάκια με γέμιση κρέμας τυριού

Πιτσάκια με γέμιση κρέμας τυριού

49 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
XanthiBen
XanthiBen @cook_8452883

Η τέλεια συνοδεία μπύρας...

Λίγα μυστικά ακόμα

Για πιο πικάντικη γεύση, μπορείτε στην κρέμα τυριού να προσθέσετε σκόρδο και μυρωδικά Η συνταγή αυτή είναι παραλλαγή από συνταγή που βρήκα σε συκευασία σφολιάτας.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 πιτσάκια
  1. 20 ατομικά σφολιατάκια
  2. 2 κσ κρέμας τυριού
  3. κέτσαπ

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τοποθετούμε τα 10 σφολιατάκια σε βουτυρωμένο ταψί, το ένα δίπλα στο άλλο.

  2. 2

    Περιμετρικά τα αλείφουμε με νερό.

  3. 3

    Στο μέσο του καθενός βάζουμε την κρέμα τυριού.

  4. 4

    Τα σκεπάζουμε με ένα σφολιατάκι το καθένα. Πατάμε τις άκρες απαλά να κολλήσουν.

  5. 5

    Από πάνω προσθέτουμε κέτσαπ, πιπεριά, μπέικον, τυρί ή/και ότι άλλο εσείς επιθυμείτε.

  6. 6

    Ψήνουμε στους 200° C στο πιο χαμηλό ράφι του φούρνου για 25-30 λεπτά και σερβίρουμε...

  7. 7

    Καλή όρεξη

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

XanthiBen
XanthiBen @cook_8452883
στις