Πιτσάκια με γέμιση κρέμας τυριού
Η τέλεια συνοδεία μπύρας...
Λίγα μυστικά ακόμα
Για πιο πικάντικη γεύση, μπορείτε στην κρέμα τυριού να προσθέσετε σκόρδο και μυρωδικά Η συνταγή αυτή είναι παραλλαγή από συνταγή που βρήκα σε συκευασία σφολιάτας.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τοποθετούμε τα 10 σφολιατάκια σε βουτυρωμένο ταψί, το ένα δίπλα στο άλλο.
-
2
Περιμετρικά τα αλείφουμε με νερό.
-
3
Στο μέσο του καθενός βάζουμε την κρέμα τυριού.
-
4
Τα σκεπάζουμε με ένα σφολιατάκι το καθένα. Πατάμε τις άκρες απαλά να κολλήσουν.
-
5
Από πάνω προσθέτουμε κέτσαπ, πιπεριά, μπέικον, τυρί ή/και ότι άλλο εσείς επιθυμείτε.
-
6
Ψήνουμε στους 200° C στο πιο χαμηλό ράφι του φούρνου για 25-30 λεπτά και σερβίρουμε...
-
7
Καλή όρεξη
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια