Πιτσάκια με πέστο και μοτσαρέλα
Το τρώμε σε ένα εστιατόριο, ενώ την ιδέα για την εκτέλεση την πήρα από τα πιτσάκια σε φωλίτσα της lenale.
Λίγα μυστικά ακόμα
Δεν βάζω ποσότητες γιατί ο καθένας μπορεί να τις προσαρμόσει. Ο συνδυασμός των γεύσεων είναι μοναδικός. Αν θέλετε βάλτε κι ένα μικρό κομμάτι σκόρδο πάνω από τη σάλτσα.
Υλικά
-
σφολιατάκια στρογγυλά
-
κυβάκια μοτσαρέλα σε
-
σάλτσα πέστο
-
ντομάτα σε μικρά κυβάκια
-
ρίγανη - αλάτι
-
λίγο ελαιόλαδο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε τα σφολιατάκια σε λαδωμένες θήκες για μάφινς. Βάζουμε 1-2 κ.σ. πέστο.
-
2
Προσθέτουμε κομμάτια τυρί.
-
3
Ρίχνουμε ντοματούλα από πάνω. Πασπαλίζουμε με ρίγανη, λίγο αλάτι και λιγάκι ελαιόλαδο από πάνω.
-
4
Ψήνουμε στους 180 μέχρι να ροδίσουν, γύρω στα 20-30'
Σχόλια (6)