Πιτσάκια σοκολάτας με φράουλες
Απολαυστικά πιτσάκια σοκολάτας με φράουλες του Στέλιου Παρλιάρου.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ζεσταίνουμε ελάχιστα το γάλα, το βάζουμε σε ένα μπολ και διαλύουμε μέσα σε αυτό τη μαγιά.
-
2
Προσθέτουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε ρίχνοντας το αλάτι, τη ζάχαρη, το αβγό και το βούτυρο, μέχρι να γίνει ένα μαλακό ζυμάρι που ξεκολλάει από τα χέρια μας.
-
3
Το αφήνουμε σε ζεστό περιβάλλον για 20-25 λεπτά, έως ότου διπλασιαστεί σε όγκο.
-
4
Ανοίγουμε με τον πλάστη τη ζύμη σε λεπτό φύλλο και κόβουμε με ένα κουπ πατ μικρούς δίσκους διαμέτρου 8 εκ.
-
5
Καλύπτουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με αντικολλητικό χαρτί και τοποθετούμε επάνω τα ζυμαράκια.
-
6
Απλώνουμε σε κάθε ζυμάρι από λίγη πραλίνα και σκορπάμε από πάνω τις φράουλες.
-
7
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 15 λεπτά.
-
8
Πασπαλίζουμε με λίγη άχνη και σερβίρουμε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια