κύρια φωτογραφία συνταγής Pizza Fan (και καλύτερη!)

Pizza Fan (και καλύτερη!)

Μαγειρεύτηκε 1 φορά
lahanaki
lahanaki @cook_8471952
,ελλαδα

Μία τέλεια πίτσα, καλύτερη και από το delivery!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Η γέμιση μπορεί να είναι και πιο πλούσια ανάλογα την όρεξη και τη φαντασία του καθένα!!! Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
4-6 άτομα
  1. Για τη ζύμη
  2. 4 κούπες αλεύρι κοσκινισμένο
  3. 1 κούπα χλιαρό νερό
  4. 1 φακελάκι ξερή μαγιά
  5. 2 κ.γ. ζάχαρη
  6. 1 κ.γ. αλάτι
  7. 2/3 κούπας λάδι
  8. 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  9. Γέμιση
  10. 250 gr ένταμ τριμμένο
  11. 10 φέτες ζαμπόν
  12. 2 μικρές πιπεριές πράσινες
  13. 6-8 κ.σ. κέτσαπ
  14. ρίγανη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Για τη ζύμη, ρίχνουμε σ ένα μπωλ το νερό,τη ζάχαρη,το αλάτι και το λάδι και ανακατεύουμε

  2. 2

    Προσθέτουμε τη μαγιά και ανακατεύουμε λίγο ακόμα

  3. 3

    Ρίχνουμε μία μία τις κούπες το αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν και ζυμώνουμε πολύ καλά!!!

  4. 4

    Αφήνουμε το ζυμάρι να φουσκώσει για μισή ώρα σε ζεστό μέρος

  5. 5

    Χωρίζουμε τη ζύμη στα δύο

  6. 6

    Απλώνουμε τη μισή στο ταψί (μέτριο, στρογγυλό ή ορθογώνιο) και βάζουμε από πάνω τα μισά υλικά, κέτσαπ, ρίγανη, ζαμπόν ψιλοκομμένο, πιπεριά ψιλοκομμένη, τυρί.

  7. 7

    Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 15 λεπτά περίπου

  8. 8

    Ομοίως για το άλλο μισό ζυμάρι.

Αντιδράσεις

Από

lahanaki
lahanaki @cook_8471952
στις
,ελλαδα

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα